Minőségbiztosítás


A társaságunk működése és a kivitelezési munka minőségének javítása érdekében 1999. évben bevezettük az ISO 9002:1994 minőségbiztosítási rendszert. Azóta a rendszer tanúsítását folyamatosan fenntartjuk, a 2002. évtől az ISO 9001 nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelően.

Célunk, hogy az építési tevékenységünk és szolgáltatásaink a lehető legjobban elégítsék ki vevőink elvárásait, és azok maradéktalanul megfeleljenek a nemzetközi és hazai előírásoknak.

A minőségirányítási rendszerünket 2010. évben tovább fejlesztettük vasúti minőségirányítási rendszerré a MÁV Zrt pályalétesítményi követelményrendszerének kielégítésével. A rendszer működését minden évben auditáltatjuk a MÁV Zrt PÜ PLF szakértőivel. Az elmúlt időszakban a vevői auditjelentés alapján megkaptuk a „Megfelelt” minősítést, és felvették társaságunkat a MÁV Zrt PÜ minősített beszállítóinak jegyzékére.

Célunk elérése érdekében az alábbiakat vállaljuk:

  1. Minden munkatársunk a minőségirányítás elkötelezettje és felelős saját munkája minőségéért és fejlődéséért.
  2. Egy olyan teljes körű, magas színvonalú szolgáltatás biztosítása a vágányépítés és az iparvágány fenntartás területén, amely figyelembe veszi vevőink és a működési körünkbe tartozó érdekelt felek igényeit és elvárásait.
  3. Gondosan választjuk meg, és rendszeresen minősítjük beszállítóinkat és alvállalkozóinkat annak érdekében, hogy a megfelelő minőségszintet folyamatosan biztosítani tudjuk.
  4. A jó minőségű és magas színvonalú kivitelezési munka érdekében vevőinkkel szorosan együttműködünk, és törekszünk a vevői elégedettség magas színvonalának elérésére.
  5. A környezeti, a munkabiztonsági, valamint az egészségvédelmi követelmények szem előtt tartásával folyamatosan alakítjuk technológiánkat és munkakultúránkat.
  6. Építőipari tevékenységünk versenyképessége, illetve minőségi színvonalának emelése érdekében folyamatosan fejlesztjük szervezeti struktúránkat és önmagunkat, valamint állandóan kutatjuk az erőforrások hatékony felhasználásának lehetőségeit.

Társaságunk eltökélt szándéka, hogy a VASÚTÉPÍTŐK Kft – mint a H. F. WIEBE cégcsoport tagja – márkanév alatt nyújtott szolgáltatásaink minőségén keresztül a szakma legkiemelkedőbb képviselői között tartsák számon társaságunkat, és a társaság neve egyben a megbízhatóság garanciája legyen.

Mottónk:

MINŐSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG

| Bemutatkozás | Referenciák | Kapcsolat | Tevékenység | Tanúsítványok | Oldaltérkép |